De gemeenschappelijke leefruimtes bij De Rekel

De Rekel opende officieel de deuren op 31 maart 2022 voor de bewoners. Na twee jaren verbouwen werd het volledige huis en de praktijkruimte kinesitherapie van Paul Peeters omgetoverd naar wat De Rekel nu is. Hieronder staan alvast enkele foto’s van de gemeenschappelijke leefruimtes om jullie reeds een idee te geven over hoe het er binnen uitziet.

Éen van de twee gemeenschappelijke leefruimtes behoudt haar rustieke charme, getrouw aan het originele huis. Er is nog voldoende ruimte voor eventuele eigen inbreng van toekomstige bewoners. Met andere woorden zullen zij dus een zekere inspraak krijgen in hoe deze leefruimtes precies ingericht zullen worden.

De andere leefruimte ziet er een stuk moderner uit. Nochtans zijn er ook hier enkele rustieke elementen van het originele huis bewaard gebleven. Ook voor deze ruimte zijn er nog enorm veel mogelijkheden, afhankelijk van de wensen en behoeften van de bewoners.

De gemeenschappelijke keuken is volledig gerenoveerd en uitgerust met onder andere een inductiekookplaat, heteluchtoven, microgolfoven, vaatwasser, koelkast enzovoorts, met voldoende ruimte om uitgebreid te kunnen koken, alleen of met anderen. Tenslotte hebben we voor de sportievelingen onder ons ook nog een sportruimte!

Kreeg je door deze foto’s interesse in een kamer bij De Rekel, kom je graag eens op bezoek om het volledige huis te bekijken of heb je nog graag wat meer informatie over het project? Contacteer ons dan gerust! Dat kan via het contactformulier op onze website, of door te bellen naar 0498 73 05 44.