De gemeenschappelijke leefruimtes bij De Rekel

Het is zover: De Rekel opent officieel de deuren voor geïnteresseerden en toekomstige bewoners! Er werd de afgelopen twee jaar erg hard gewerkt, en we kijken er naar uit om jullie eindelijk te mogen verwelkomen. Hieronder staan alvast enkele foto’s van de gemeenschappelijke leefruimtes om jullie reeds een eerste idee te geven over hoe het er nu, tegen het einde van de laatste verbouwingen, binnen uitziet:

Éen van de twee gemeenschappelijke leefruimtes behoudt haar rustieke charme, getrouw aan het originele huis. Er is nog voldoende ruimte voor eventuele eigen inbreng van toekomstige bewoners. Met andere woorden zullen zij dus een zekere inspraak krijgen in hoe deze leefruimtes precies ingericht zullen worden.

De andere leefruimte ziet er een stuk moderner uit. Nochtans zijn er ook hier enkele rustieke elementen van het originele huis bewaard gebleven. Ook voor deze ruimte zijn er nog enorm veel mogelijkheden, afhankelijk van de wensen en behoeften van de toekomstige bewoners.

De gemeenschappelijke keuken is volledig gerenoveerd en uitgerust met onder andere een gloednieuwe inductiekookplaat, combi-microgolfoven, vaatwasser, koelkast enzovoorts, met voldoende plek om uitgebreid te kunnen koken, alleen of met anderen. Tenslotte hebben we voor de sportievelingen onder ons ook nog een sportruimte!

Kreeg je door deze foto’s interesse in een kamer bij De Rekel, kom je graag eens op bezoek om het volledige huis te bekijken of heb je nog graag wat meer informatie over het project? Contacteer ons dan gerust! Dat kan via het contactformulier op onze website, of door te bellen naar 0498 73 05 44.