Je eigen kamer bij De Rekel

Naast de gemeenschappelijke leefruimtes bij De Rekel, heeft elke bewoner uiteraard een eigen persoonlijke kamer. Deze kamers – er zijn er negen in totaal – hebben elks hun unieke charme en persoonlijke eigenschappen. Zo kan een kamer op de benedenverdieping bijvoorbeeld handig zijn – aangezien deze voorzien zijn van een extra deur naar de achtertuin. Andere kamers hebben dan weer wat extra bergruimte, een andere indeling enzovoorts.

Omdat je als bewoner ook wel wat tijd zal vertoeven in je eigen kamer, is het uiteraard belangrijk dat deze voorzien is van het nodige comfort, zoals:

  • Extra bergruimte; zodat je de ruimte in je kamer optimaal kan benutten;
  • Een aparte TV- en internetaansluiting;
  • De mogelijkheid om je verwarming en airco individueel te regelen;
  • Een badkamer met toilet, lavabo, douche en ventilatie.

Heb je interesse in een kamer bij De Rekel, kom je graag eens op bezoek om het volledige huis te bekijken of heb je nog graag wat meer informatie over het project? Contacteer ons dan gerust! Dat kan via het contactformulier op onze website, of door te bellen naar 0498 73 05 44.